5 πράγματα που είναι καλό είναι να μην πούμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

No-Valentine-Day-ban-protestΌλες οι γιορτές είναι γεμάτες με τη δυνατότητα για μεγάλη χαρά ... ή και σοβαρή απογοήτευση . Πολλοί από εμάς έχουν βιώσει και τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων , αλλά η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κρύβει τους δικούς της κινδύνους , ειδικά αν πεις ή κάνεις κάτι λάθος . Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να αποφύγετε να πείτε την ημέρα του θεού Έρωτα :

1. "Σ 'αγαπώ " ( για πρώτη φορά )

Είναι δελεαστικό να κάνει μια τέτοια μεγάλη χειρονομία σε μια ημέρα που προορίζεται για ερωτευμένους . Αλλά λέγοντας το «σ 'αγαπώ » για πρώτη φορά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι λίγο σαν να το λέμε ότι για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια παθιασμένου σεξ . Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσετε τα συναισθήματά σας για τον άλλον , αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κρατήσετε το πρώτο σ'αγαπώ για μια στιγμή , που πραγματικά υπάρχει έντονο το συναίσθημα και  το ένστικτό σας να σας λέει ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται κατά τον ίδιο τρόπο . Ομολογώντας την αγάπη σας για πρώτη φορά, σε μια προβλέψιμη ημέρα, ώρα και τόπο θα μπορούσε να αποτύχει . Περιμένετε την κατάλληλη στιγμή .

2." Πρέπει να μιλήσουμε "

Δε χρειάζεται εξήγηση εδώ . Έχουμε όλοι ακούσει ιστορίες  με κάποιον να χωρίζει τον σύντροφό του ή να ξεκαθαρίζει πράγματα για τη σχέση τους σε μια εξωφρενικά ακατάλληλη στιγμή . Αν έχετε κάτι σημαντικό να μοιραστείτε για τη σχέση σας , χωρίς δεύτερη κουβέντα , απλά επιλέξτε μια διαφορετική ημέρα .

 

3. "Δεν με νοιάζει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου "

Όλοι γνωρίζουμε πως οι ανθοπώληδες και οι ζαχαροπλάστες είναι οι μεγαλύτεροι νικητές  την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου . Και όλοι γνωρίζουμε η αγάπη είναι μια θεμελιώδης ανθρώπινη εμπειρία που θα πρέπει να γιορτάζεται σε τακτική βάση , όχι μόνο μία φορά το χρόνο σε μια καθορισμένη ημέρα . Παρ 'όλα αυτά , οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε κάτι λίγο διαφορετικό για  την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - κάποιου είδους αναγνώρισης της σημασίας της σχέσης μας . Έτσι απέχετε από το κήρυγμα στο σύντροφό σας,  πως δεν νοιάζεστε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , εκτός και αν πραγματικά θέλετε η ημέρα να περάσει απαρατήρητα , ή προσπαθείτε να ελέγξετε τη σχέση ( κάτι επίσης δεν είναι καλό) .

 

4. "Τσαντίζομαι "

Οι γιορτές μπορεί να είναι απογοητευτικές όταν οι αυξημένες προσδοκίες μας  συγκρούονται με ακυρωμένα σχέδια εξόδου ή μια κακή εμπειρία δείπνου. Αν το εστιατόριο χάσει την κράτησή σας σε οποιαδήποτε  ημέρα , αυτό είναι ενοχλητικό, αλλά συνήθως δεν είναι μεγάλη υπόθεση , μπορείτε απλά να πάτε κάπου αλλού . Αλλά όταν τα πράγματα πάνε στραβά  την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχουμε την τάση να το παίρνουμε πιο βαριά.

Αν θέλετε να χαλάσετε το βράδυ σας , εξασφαλίζοντας πως οι άλλοι αντιλαμβάνονται την απογοήτευσή σας , σίγουρα μπορείτε. Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε ότι έχει απομείνει από την έξοδο σας, καλύτερα να το δεχτείτε με χιούμορ . Μερικές φορές, το εναλλακτικό σχέδιο  θα είναι ακόμα καλύτερο , και μια κακή εμπειρία κάνει μια καλή ιστορία που θα διηγείστε αργότερα στους φίλους σας .

 

5." Είσαι ελεύθερος απόψε; "

Ένα πρώτο  ραντεβού μπορεί να είναι στρεσογόνο από μόνο του , χωρίς την πρόσθετη πίεση που μπορεί να υπάρχει όταν  περιβάλλεστε από άλλα ζευγάρια που είναι είναι τρελά ο ένας  για τον άλλον .  Έτσι, εάν δεν έχετε ένα έτερο ήμισυ και κάποια ψυχή σας προσκαλεί για πρώτη φορά το βράδυ που προορίζεται για την γιορτή του έρωτα , αρνηθείτε ευγενικά , παραγγείλτε μια πίτσα και  παρακολουθήστε μια ταινία τρόμου . Θα με ευχαριστείτε το επόμενο πρωί .